Vejfest 2006

Lørdag d. 19. august afholdt Grundejerforeningen Stadion igen årets vejfest på Elstedvej. Arrangementet trak næsten fulde huse igen i år og det var festudvalget selvfølgelig rigtig glade for. 48 naboer fra hele vejen mødte op kl. 15 i det nyindkøbte telt, som var sat op i Jesper og Lis’ have i nr. 17 . Der blev drukket saft og kaffe og spist masser af kage inden turen gik ud på boldbanerne til en omgang rundbold. Store som små deltog i det underholdende spil og der var også livlig trængsel på hoppepuden. Kl. 18 mødte alle igen op med deres medbragte mad, som blev stillet på et fælles madbord til glæde for alle. Der manglede ikke noget, og vi hyggede os hele aftenen med dejlig mad og sang og ikke mindst et underholdende indslag af Frede i nr. 15 Det var en varm solskinsdag og alle var enige om at vi bor det skønneste sted og at naboskabet bare er helt i top på Elstedvej.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *