Bestyrelsesmøde d.30.03.2008

Referat fra bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Stadion 30. marts 2008
Tilstede: Michael, Peter, Arne, Didier, Lonny, Øystein (referent)..

1. Udvidelse af Stadionhallen.
Anette og Michael har udformet et brev til kommunen for at fremskaffe oplysninger om det planlagte byggeri. Brevet blev afsendt d. 2/4. Rødovre Avis har skrevet at byggeriet måske bliver udsat men den nyeste lokalavis skriver det modsatte…..

2. Svinget mod Lisbjergvej
Michael har sendt et brev på vegne af bestyrelsen til kommunen d. 14/3. I brevet bedes om en tilbagemelding om, hvorledes kommunen vil sikre, at vi får højnet trafiksikkerheden i svinget.

3. Hjemmeside
Jesper (nr. 19) har lavet et rigtig godt forslag til en meget mere funktionel hjemmeside. Den vil gøres tilgængelig snarest mulig.

4. Loppemarked d. 25/5
Peter har sendt mail til kommunen d. 28/3. Han vil undersøge om vi det er nødvendigt med en tilladelse fra politiet. Der er ikke noget arrangement i Stadionhallen den dag. Vi blev enige om at søge tilladelse til at opstille 20-30 boder og at det skal koste 50,- for de der ikke er medlemmer af grundejerforeningen (Peter spørger genbrugsbutikken på Rødovrevej om de er interesseret). Grundejerforeningen skal have en bod med salg af kage og kaffe/te mv. Vi efterspørger frivillige til det praktiske arbejde ved Generalforsamlingen. Vi skal lave opslag i nærbutikker, på lygtepæle, samt sørge for omtale i Rødovre Avis.

5. Opbevaring af foreningens udstyr hos Lars og Linda (nr. 37). Didier køber nogle kasser vi kan opbevare udstyr i. Er på tilbud i Bauhaus i øjeblikket.

6. Grøn grundejerforening.
Vi blev enige om, at dette er noget vi skal give prioritet i bestyrelsesarbejdet det kommende år. Det er muligt at få en konsulent fra et jysk energiselskab til at lave en gratis gennemgang af ens hus. Vi laver en liste over de interesserede ved GF. Didier forbereder et oplæg til præsentation ved GF.

7. Fortov
DONG har lovet at “dække huller, gendanne fortov og rydde op efter sig”. Øystein har kontaktet DONG i februar om dette, de lovede at komme at se på sagen. Foran nogle huse ligger fliserne skævt, nogle fliser er knækkede, brostenene ligger løst mv. Øystein følger op på sagen

8. Generalforsamling.
Generalforsamling bliver afholdt fredag d. 25. april klokken 19-21.
Indkaldelsen blev diskuteret og godkendt. Lonny køber kage. Arne bestiller te+kaffe.
Øystein henter brochurer om kommunens “Strategi 2007” til uddeling.

Dato for næste bestyrelsesmøde: Søndag 4. maj klokken 13.00 hos Didier (nr. 23)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *