Brev til Rødovre kommune

På vegne af bestyrelsen i Grundejerforeningen Stadion på Elstedvej vi jeg gerne rette denne henvendelse til de ansvarlige for fodboldbanerne og idrætsanlægget på Elstedvej.

Det drejer sig om vedligeholdelsen af græsarealerne, som naturligvis i denne periode både skal vandes og slås.

Både traktoren der slår græsset og den motor der ruller vandslangerne ud er utrolig støjende – grænsende til larmende. Problemet ligger i at arbejdet med at vande og slå græsplænerne bliver påbegyndt allerede inden kl. 6 om morgenen. Dette virker meget forstyrrende på nattesøvnen for beboerne på vejen.

Af respekt for beboerne på Elstedvej ville det være dejligt hvis tidspunktet for slåning og vanding af banerne kunne rykkes til efter kl. 7 om morgenen. En anden mulighed ville være at udføre vandingen om aftenen i stedet, hvilket også ville betyde en besparelse på vandet. Vi har kendskab til at Østerbro tennisklub på denne måde har kunnet spare 90% af sit vandforbrug.

Vi ser frem til at modtage respons på vores forespørgsel.

På vegne af Grundejerforeningen Stadion

Mvh
Lonny Malmstrøm
Elstedvej 19
2610 Rødovre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *