Vedrørende- Svinget ved Elstedvej og Lisbjergvej

Rødovre Kommune
Teknisk forvaltning
Tæbyvej 77
2610 Rødovre
Att. Flemming Hansen

Rødovre d. 14. Marts 2008

Vedrørende: Svinget ved Elstedvej og Lisbjergvej.

Med henvisning til jeres svar den 13. Juli 2007, vil vi gerne høre hvor langt kommunen er kommet med en afklaring af problemet i ovenstående sving.

I skriver i jeres tilbagemelding at løsningen med at lave en trafikchikane i slutningen af Lisbjergvej, er en af de dyre løsninger.
Vi har talt med nogle personer som laver sådanne trafikchikaner (samme som vi har på Elstedvej) de har fortalt os at det under ingen omstændigheder vil være dyrt, såfremt at man placerer chikanen det rette sted. Som i kan se på vores først fremsendte brev, havde vi vedhæftet et screen dump fra Google earth. I oplægget til hvor Chikanen kunne placeres har vi taget højde for følgende:
– Indkørsler
– Naboers kommentar til placering af denne
– Institutionen Broparkens indgangsparti
– Og vigtigst af alt regnvandsbrønde (vi har i erfaring fra dengang vi skulle have lavet chikanerne på Elstedvej, samt fra vores kontaktperson som laver chikaner) da vi ved at det bliver meget bekosteligt såfremt at det også skal laves, og derfor har vi forslået placeringen således at dette ikke skal laves.

Som vi nævnte i vores første skrivelse så er vi meget bekymret for hvornår der sker en stor ulykke. Og kan fortælle at der på nuværende tidspunkt allerede har været ekstremt mange lige før ulykker, og der har allerede været nogle mindre påkørsler, med ridser til følge. Mange biler kommer med høj hastighed i svinget og ved ikke at vejen pludselig indsnævrer til trods for jeres skiltning, og ydermere er der en del biler som er begyndt at bruge fællesarealet nede ved de nye lejligheder til parkeringsområde. Dette gør at der er flere biler som med + 50 km/t krydser Elstedvej med ekstremt farlige udfald til følge. Cykellister gør det samme.
Ved at lave en chikane vil man tvinge hastigheden ned og derved få bilister/cykellister til at kunne nå at danne sig et overblik inden de drejer ned af Elstedvej eller når de krydser vejen.

Vi vil sætte stor pris på at i en dag tager ned og ser hvordan det foregår, da det virkelig er nogle farlige situationer som opstår, vi sikker på at i vil blive forskrækket over hvordan det foregår.
Vi vil naturligvis anbefale at i gør det på et tidspunkt hvor trafikken er størst, hvilket vil sige omkring fyraftens tid, og trænings start i stadionhallen/fodbold.

Vi ser frem til en tilbagemelding med løsning på hvordan I vil sikre, at vi får yderligere højnet trafiksikkerheden i dette sving.

For Grundejerforeningen Stadion

Michael Nielsen
Formand
Elstedvej 53

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *