Et vellykket Loppemarked søndag den 25. maj 2008.

På en lun og solfyldt søndag formiddag kl. 10 lød startskuddet til det første loppemarked på Elstedvej. Initiativtager var grundejerforeningens bestyrelse med Pede i nr. 49 som hovedkraft.
Der var gjort et forbilledligt forarbejde, så ikke mindre end 17 borde var solgt. Desuden var der opstillet en pavillon, hvor der blev solgt øl, vand og kaffe+kage. Pavillonen blev flittigt benyttet under hele arrangementet, som varede til kl. 14.
Foruden de mange beboere på vejen, som havde købt borde, så var der også nogle ”proffer”De solgte bl.a. gamle grammofonplader, videobånd, mønter, tøj, bøger m.v. På mange borde var det legetøjet, som dominerede. Loppemarkedet var meget velbesøgt, og der blev købt en del af ”kunderne” udefra.. Men ellers blev der handlet indbyrdes mellem beboerne. Mang et stykke legetøj skiftede ejermand i løbet af den formiddag!
Da loppemarkedet sluttede, var der flere, som sagde, at de havde solgt for mellem 1.500 og 2.000 kr. – ikke så dårligt!

Med den succes er der igen tvivl om, at loppemarkedet kan gentages til næste år. Nu ved initiativtagerne, at det kan lade sig gøre. Så nu er de bare et spørgsmål om at gøre det bedre.

Loppemarkedet på Elstedvej kan måske gå hen og blive en ”Rødovre-begivenhed” – hvem ved?

ANH

Se alle billederne i Galleriet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *