Bestyrelsesmøde d.09.05.2010

Referat fra bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Stadion 9. maj 2010

Tilstede: Linda, Henrik, Per, Didier, Øystein (referent).

1. Generalforsamling

Referat fra Generalforsamlingen godkendt, bliver udsendt sammen med revideret regnskab for 2010.

2. Brev fra kommunen.

Bestyrelsen har modtaget et brev fra kommunen, der fortæller at kommunen arbejder med flere løsninger på problemet med dunking i vandrørene. Det er besluttet at etablere et automatisk vandingsanlæg på fodboldbanerne i løbet af foråret eller sommeren, som vil afhjælpe problemet med støj tidligt om morgenen. Videre vil kloakbrønden i svinget ud for Elstedvej 55 blive sænket, således at der ikke længere vil stå vand i svinget.

3. Sommerfest

For fremtiden vil sommerfesten blive arrangeret den sidste lørdag i august hvert år.

4. Loppemarked

Peter udsender invitation til beboerne om loppemarked, og hvis mange nok er interesseret, vil loppemarkedet blive arrangeret søndag d. 6. juni. Pris for ikke-beboere vil blive 25 kroner, for beboerne vil det være gratis.

Næste møde hos Henrik (nr. 45) søndag d. 19. september klokken 10-11.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *