Bestyrelsesmøde d.11.05.2011

Referat fra bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Stadion 11. maj 2011

Tilstede: Linda, Henrik, Per, Claus, Peder, Øystein (referent).

1. Konstituering af bestyrelsen

Formand: Linda Jensen (nr. 37), kasserer: Henrik Brems (nr. 45), sekretær: Øystein Angen (nr. 25).

Vi bestemte videre valgperioden for de to nye medlemmer af bestyrelsen: Per Jensen (nr. 21) på valg i 2013 og Claus Schneider (nr. 55) på valg i 2012.

2. Larm fra klubhuset

Linda og Henrik har haft et meget positivt møde med boldklubbens bestyrelse. Det blev aftalt, at bestyrelsen får en mail hver gang lokalet er booket, samt besked om en kontaktperson i tilfælde af larm i forbindelse med festen. Linda og Annelise (nr. 39) vil registrere hvilke tidspunkter der forekommer larm, så vi kan melde konkret tilbage til boldklubben, så de kan handle på det.

3. Postkasser

De, der ikke allerede har postkasser ude ved vejen, skal sætte disse op inden 1. januar. Vi blev enige om, at vi lejer et pælebor en lørdag i efteråret, som alle interesserede kan benytte. Vi aftaler tidspunkt på næste møde og sender en skrivelse til beboerne.

4. Støtte til anlæggelse af faskiner?

Det kan søges støtte fra kommunen til at lede regnvand væk fra kloakkerne til faskiner i haverne. Andre kommuner har givet økonomisk støtte til dette.

Henrik vil prøve at få et prisoverslag på dette.

5. Brev til kommunen vedr. vejen

Linda vil sende et brev til kommunen, hvor vi beder om et møde, for at diskutere alternative udformninger af svinget mod Lisbjergvej. Vi ønsker at koble dette sammen med kommunens tilkendegivelse om, at kloakeringen og asfalteringen i svinget skal repareres.

6. Eventuelt

2 pavilloner er købt.

Vi vil købe et nyt telt hvis vi finder et til en gunstig pris (ca. 2.500,-).

Ved bookning af telt skal der sendes en mail til lejer med kopi til kassereren med oplysning om kontonummer, og at reservationen ikke er gældende, før lejen er betalt.

Næste møde: onsdag d. 7. september klokken 20.00 hos Peder (nr. 51).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *