Bestyrelsesmøde d.09.11.2011

Referat fra bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Stadion 9. november 2011

Tilstede: Linda, Henrik, Per, Claus, Øystein (referent).

1. Vejfest

Vejfesten havde i alt udgifter på 4.579 kroner og endte med et underskud på 3.129 kroner. Hoppeborgen kostede 2.000 og salget af øl endte med et underskud af 382,50. Mange har tydeligvis forsynet sig med drikkevarer uden at krydse sig af på listen! Bestyrelsen synes det er en god ide at leje en hoppeborg til børnene, men vi bør undersøge om dette kan laves billigere næste gang. Linda tjekker vilkårene for at låne kommunens hoppeborg, forsikring mv.

På grund af det store underskud til festen er foreningens beholdning nu nede på ca. 2500 kroner, hvilket betyder, at vi ikke har råd til at købe et nyt telt. Vi bør købe et nyt telt, da det gamle er ved at blive vel slidt, og da det også er praktisk at have to telte til vejfesten. Vi vil derfor foreslå et kontingent på 100 kroner næste år.

Linda tjekker procedurerne for leje af telt med Jesper. Ved bestilling af teltet skal der sendes en mail til kasserer samt formand (Henrik og Linda).

Linda foreslog også at vi laver en liste til afkrydsning nede i krybekælderen.

 

2. Fællesrepræsentationen for Grundejerforeninger i Rødovre

Per og Henrik deltog i mødet, hvor der blev informeret om planerne for kommunens budget.

3. Eventuelt

Hængepartier fra sidste gang:

Henrik vil undersøge om der kan søges støtte fra kommunen til at lede regnvand væk fra kloakkerne til faskiner i haverne.

Claus vil sandsynligvis rejse til Kina i 2 år, så Peder (nr. 53) skal regne med at han skal indtræde i bestyrelsen efter nytår.

Næste møde: Hos Henrik (nr. 45) den 29. februar 2012.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *